Media & Internet

Media 

 

Beeldmateriaal voor media doeleinden

Voor beeldmateriaal voor promotiedoeleinden bent u ook bij mij aan het goede adres.

Portret voor jaarverslag
Advertorial
(Kranten)Artikel
Visitekaartje
Beursbanners
Webbanners

Een goede foto is een uitstekende ondersteuning voor uw boodschap.

Bent u als media bureau op zoek naar een fotograaf in de regio dan ben ik u graag van dienst. Na overleg en toezending van de werkopdracht krijgt u precies de foto die u nodig heeft. Opnames op locatie en in de studio zijn mogelijk.

Ik lever op afspraak de foto’s in het juiste formaat, desnoods in overleg met de drukker of dtp- / marketing afdeling, waarvoor de foto is bestemd. Met jarenlange ervaring en kennis van Photoshop en InDesign voor beelden op internet en in drukwerk is uw opdracht bij mij in goede handen.

Vraag een prijsindicatie per mail of bel- 010-2203465.

Vraag offerte aan 

Internet 

 

Portret voor gebruik op internet

Naast de profielfoto voor social media, kan ik u ook van dienst zijn met portretten die meer zeggingskracht geven aan uw website. Een overzicht van uw bedrijf(sruimte), personeel – ook groepsfoto’s – een meer persoonlijke boodschap voor de contactpagina of webshop.

Met jarenlange ervaring in het maken van portretten en gebruik van webbeelden kan ik zorgen voor de juiste aanlevering van uw bestanden. Formaten die direct op uw pagina’s geplaatst kunnen worden, voorzien van aanvullende informatie voor een betere vindbaarheid.

Foto’s kunnen desgewenst vrijstaand gemaakt worden, zodat ze als beelden tegen elke achtergrond geplaatst kunnen worden. Meer behoefte aan gepersonaliseerd beeld door plaatsing van een logo op de juiste plaats? Met mijn ervaring in Photoshop en andere digitale bewerkingssoftware vind ik altijd een oplossing om uw product goed verbeeld op uw online visitekaartje te plaatsen.

Vraag offerte aan 

Informatie aanvraag

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

Bedrijfsfotografie, inclusief digitale (na)bewerkingen mogelijkHet grote ontwaken - uitgeverij CPRReproductie kunstwerken: schilderijen Marieke de Koning - voor grote afdrukken en digitale vertoning internet