Honden in de studio

Honden in de studio - Buddha, King & Charles
Pasfoto's in tijden van Coronacrisis

U kunt nog steeds bij mij terecht
Houd rekening met:
1. Maximaal 2 personen in studio
2. Betaling met pin
3. Last van snuffels? Meld dit vooraf en houd rekening met de landelijke richtlijnen

Momenteel werk ik alleen op afspraak
Maak hier direct uw afspraak
Contact momenten? Gebruik uw gezond verstand

Jonge kinderen en dieren vragen een eigen aanpak als het gaat om een goede portretfoto. Bij deze opdracht was het een combinatie van jong en dieren. Even het hoofd er bij houden voor de fotograaf dus. Met hulp van liefhebbende baasjes krijg je dan leuke en vertederende resultaten.

Voor elke opdracht is het eindresultaat weer anders. Geen standaard dertien in een dozijn, maar maatwerk. Dat maakt het afronden van zo’n fotosessie nog eens extra leuk. Voor de baasjes van Charles, Buddha en King is het een uitdaging om de foto’s uit te zoeken. Gelukkig kun je dan als fotograaf adviseren en meedenken. Het resultaat: een mooi canvas met montage van de groepsfoto en individuele snoetjes.

Als extra uitdaging dit keer het leveren van materiaal voor stickers op een auto. Stickers (laten) printen is geen probleem. Maar je wilt de klant graag tevreden zien. Rekening houden met beschadiging van lak en het behoud van de sticker is nog een hele uitdaging. Gelukkig werk ik samen met leveranciers die maar al te graag hun klant van dienst zijn met raad en daad. Al met al een uitdaging die ik gelukkig niet alleen hoefde te doen.

Wilt u ook graag een mooi portret van – of samen met – uw huisdier? Vul dan onderstaand formulier in en maak direct een afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gewenste dag / datum

Gewenste tijd

Aantal personen

Uw bericht

Buddha, King & Charles

Vraag meer informatie op