Pasfoto


U kunt bij ons een afspraak maken voor pasfoto’s bestemd voor:
ID
Rijbewijs
Visum
Abonnementen
Openbaar vervoerbewijs

Onze studio is goed bereikbaar, ook voor rolstoelen en kinderwagens. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Slecht ter been? U kunt bij ons voor de deur uit- en instappen.

Voor baby’s en kinderen nemen wij extra de tijd, zodat u met de juiste pasfoto naar de gemeente kunt.

Vergeet niet een afspraak te maken, zodat er voldoende tijd is om u van dienst te zijn. Bel 010 – 220 34 65 of :

De studio is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 12.30 uur. Ook buiten deze tijden kunt u terecht. Op afspraak is de studio tevens geopend op de genoemde dagen in de middag. Liever in de avond? Op maandag- en vrijdagavond kunt u terecht na een afspraak tussen 19.00 en 21.00 uur. Ook op zaterdagen is de studio beschikbaar na het maken van een afspraak.
Maak direct een afspraak

Informatie over de prijzen vindt u in het tabblad Prijs

Naast de benodigde foto heeft u de mogelijkheid ook een ‘leuke’ foto te laten maken. Deze kunt u tevens tegen meerprijs bestellen voor uw social media profiel. Kijk voor een volledig overzicht van de prijzen op het tabblad Prijs.

Ook een uitgebreide profielfotosessie is mogelijk. Bij een profielfotosessie ontvangt u advies over de meest geschikte houding en heeft u gelegenheid uit meerdere opnames te kiezen. Kijk voor meer informatie op de pagina Profielfoto social media & cv

U vind ons ook op:

Pasfotomaken.nl

Fotograaf-info.nl

Zoekeenfotograaf.nl