Join the Club – vogels fotograferen Quakjeswater

Gebroken Fotothema - de lagen van 2017 - oktober https://www.pleziermetfotografie.nl
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/05/2020
2:00 pm - 10:00 pm

Locatie
Studio PM Fotografie

Categorie

Join the Club – vogels fotograferen Quakjeswater

Dagprogramma

We brengen een bezoek aan het natuurgebied het Quakjeswater in Rockanje. Telelens en statief worden aangeraden. Want met veel af- en aanvliegen kan het zwaar worden met de lange lenzen. Vanaf het uitkijkpunt leggen we de vogels op het eiland met de broedkolonie vast.
Het is een prachtig gebied en we blijven daarom zeker wat langer om ook langs het strand nog de zonsondergang mee te fotograferen.

In de omgeving zitten diverse restaurants, dus even een broodnodige pauze tussendoor is op locatie aanwezig (dichtbij het natuur gebied)

Kosten deelname

Naast de kosten voor inschrijving zijn er voor deze activiteit bijkomende kosten voor

Carpooling (je ontvang hierover meer informatie in de mail één week voor de activiteit)

Diner (je ontvang hierover meer informatie in de mail één week voor de activiteit)

Wat neem je mee?

Natuurlijk je camera met statief en telelens. In de informatie mail ontvang je tips voor extra accessoires die nodig of handig zijn bij deze activiteit.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod van Fotocursus voor iedereen.

Je kunt aan deze activiteit deelnemen door je hieronder aan te melden. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Deelnemers worden verder op de hoogte gehouden door berichten per mail. Hierin ontvang je meer informatie over startpunt, kosten, betaling en dagprogramma. Deze informatie wordt ten laatste een week voor de activiteit aan de deelnemers gezonden. ** Geen mail ontvangen? Controleer s.v.p. je spam mailbox voor je contact opneemt.

Extra informatie jaardeelnemers

Ben je jaardeelnemer? Dan ontvang je een uitnodiging via datumprikker om je deelname in 1x aan te geven. Je hoeft je dus niet apart via deze weg aan te melden. Bij aangegeven deelname wordt je hier toegevoegd en ontvang je van het systeem een automatisch bevestiging per activiteit.

Deze cursus / workshop heeft nog 25 van de 25 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.