Join the Club – Bevertocht Biesbosch

Fotothema lagen - doorkijkjes
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2019
3:00 pm - 10:30 pm

Locatie
Studio PM Fotografie

Categorie

Join the Club – natuurwandeling

Dagprogramma – Bevertocht Biesbosch

Tijdens deze dag gaan we op zoek naar de bevers in Nederland. Binnen de Biesbosch leven diverse groepen bevers. Vanuit onder andere het Nationaal Park Biesbosch worden diverse tochten georganiseerd. Wij gaan deze keer mee op een zogenaamde fluisterboot onder begeleiding van een gids. Onderweg passeren we enkele beverburchten en met geluk zien we ook daadwerkelijk de bevers.

Kosten deelname

Kosten losse deelname: € 49,00. Dit is inclusief de boottocht en de carpooldeelname.

We gebruiken weer het carpool systeem om bij de locatie te komen. De rijdende chauffeurs ontvangen een kleine vergoeding. Dit is bij bovengenoemde prijs inbegrepen.

LET OP!! Deelname is alleen mogelijk indien er nog plaats is bij de organisator op de boot. Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk bericht of je mee kunt.

Wat neem je mee?

Natuurlijk je camera met eventuele accessoires. In de informatie mail ontvang je tips voor accessoires die nodig of handig zijn bij deze activiteit.

Gezelligheid voorop

Join the Club is een initiatief van Petra Muilenburg Fotografie. Naast de cursussen en workshops is er behoefte bij hobby fotografen om gezamenlijk op pad te gaan. Uit dit idee is het programma van Join the Club ontstaan.

De activiteiten zijn gericht op uitstapjes met gelijk gestemden. Deze activiteiten zijn dus géén workshops of cursussen! Heb je vragen dan kun je deze uiteraard best stellen aan de deelnemers of organisator. Heb je echter behoefte aan technische kennis of uitgebreide informatie dan kun je hiervoor terecht bij het privé les aanbod van Fotocursus voor iedereen.

Je kunt aan deze activiteit deelnemen door je hieronder aan te melden. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Deelnemers worden verder op de hoogte gehouden door berichten per mail. Hierin ontvang je meer informatie over startpunt, kosten, betaling en dagprogramma. Deze informatie wordt ten laatste een week voor de activiteit aan de deelnemers gezonden. ** Geen mail ontvangen? Controleer s.v.p. je spam mailbox voor je contact opneemt.

Extra informatie jaardeelnemers

Ben je jaardeelnemer? Dan ontvang je een uitnodiging via datumprikker om je deelname in 1x aan te geven. Je hoeft je dus niet apart via deze weg aan te melden. Bij aangegeven deelname wordt je hier toegevoegd en ontvang je van het systeem een automatisch bevestiging per activiteit.

Deze cursus / workshop heeft nog 8 van de 15 plaatsen vrij

Inschrijven

Boekingen zijn gesloten voor deze cursus/workshop.