Creatieve thema fotoworkshops

Creatieve thema fotografie

Bent u op zoek naar een creatieve thema fotoworkshop of cursus? Of u nu een spiegelreflex, compact camera of de camera in uw telefoon gebruikt. Hier vind u een creatieve fotoworkshop die bij u past.

Per thema

Of het nu gaat om de techniek van de camera of om projectfotografie. Creativiteit kun je altijd kwijt in fotografie. Kun je inmiddels denken binnen de box? Dan is het mogelijk binnen deze fotoworkshops je hart op te halen. De workshops zijn per thema opgebouwd. Bij elk thema behandelen we onderdelen binnen de box (je camera), maar je leert ook buiten de box denken.

Kortom volg een foto-cursus of -workshop en beleef meer plezier met fotograferen!

Persoonlijke begeleiding

Er wordt gewerkt in kleine groepjes, zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Je kunt in alle rust een onderwerp per keer kiezen waar je creativiteit in kwijt kunt. De lessen zijn opgebouwd uit een deel theorie en praktijk. Door de opbouw van de workshops is het voor zowel beginnend als gevorderde fotografen een goede manier om de creativiteit te ontdekken.

Het maken van een foto bestaat uit 3 dingen.
1. Techniek
2. Creativiteit
3. Plezier

Bij zowel de cursussen als workshops wordt zo veel mogelijk met deze ingrediënten rekening gehouden. U vindt de locatie van de cursus bij de informatie voor aanmelding.

De lessen in de studio van fotografe Petra Muilenburg zijn aan de Brahmsstraat 123, in Capelle aan den IJssel – wijk ‘s Gravenland. De studio is bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Door de ligging in de woonwijk is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De inhoud en prijzen van de fotocursussen vind u in de tabbladen rechts, verdeeld per cursus. Meer informatie over de workshops en algemene fotocursussen vind u via het hoofdmenu of klik hier op de link: workshops fotografie of specialistische cursussen.

Een overzicht met geplande data vind u in de agenda:

Wilt u meer weten over het digitaal afwerken van uw fotobestanden? Kijk dan zeker bij het aanbod van onze cursus Photoshop Elements – basis en vervolg. Ook hier gaan techniek, creativiteit en plezier hand in hand. Net als bij de fotocursus leert u de technische mogelijkheden aan de hand van het gereedschap binnen het programma Photoshop Elements. Uiteraard ligt de nadruk op het verbeteren van uw foto’s. Maar ook de creatieve mogelijkheden door gebruik van lagen en maskers worden belicht.

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor priveles, middels het strippenkaart systeem. Elke strip vertegenwoordigt een uur les. De lessen worden in overleg ingepland en biedt u dus de flexibiliteit om de uren naar uw eigen agenda in te vullen. Zie het tabblad priveles voor een overzicht van de prijzen.

Bent u met een groep enthousiaste fotografen? Het is ook mogelijk een persoonlijk programma te maken voor uw groep. In het verleden zijn diverse groepen u al voorgegaan. Denk aan het gebruik van een camera binnen een afdeling voor het vastleggen van bedrijfs-feesten of -activiteiten. Een fotoclub met een speciaal thema zoals abstracte fotografie. Vul uw bericht, verzoek of vraag in op het contactformulier  en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor een op maat gemaakte offerte.

Bekijk ook het blog voor interessante artikelen over fotografie en digitale afwerking. Abonneer u op ‘Bulb’ en ontvang maandelijks een handig overzicht met de verschenen artikelen. Als u nu inschrijft ontvangt u bovendien een pdf met het artikel: ‘Scherpstellen – alles in focus?’

 

Schrijf in voor
e-zine BULB

 

Deel dit artikel